Gezichtsverzorging

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid krijgt dan een andere betekenis.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Dermalogica is niet schattig!
En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. En we gebruiken nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat de stoffen slecht zijn voor de huid. We kiezen liever voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 huid-experts over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Daily Superfoliant and Special Cleansing Gel on Sink