Miranda Verhoef

Miranda Verhoef, eigenaar van Jeunesse Eternelle Huidexperts, zit al bijna 30 jaar in de schoonheidsbranche. Zij heeft, naast haar eigen huidinstituut,  een aantal jaren trainingen voor schoonheidsspecialisten verzorgd en een commerciële functie bekleed op de Beauty Trade in Utrecht.

Als huidexpert bij Jeunesse Eternelle Huidexperts gelooft ze in een totaalconcept op het gebied van skincare en lifestyle.

De combinatie van fantastische gelaatsbehandelingen tezamen met gezonde voeding, voedingssupplementen, lichaamsbeweging en stressbeheersing geven dan ook de mooiste resultaten. Bij het geven van lifestyle advies put zij dan ook uit eigen ervaringen.

Deze effectieve totaalaanpak heeft al heel veel cliënten geholpen: “met een mooie, egale en stralende huid zie je er jonger, vitaler en gelukkiger uit! Het gaat om de gehele uitstraling”.

Jeunesse Eternelle

Bij Jeunesse Eternelle Huidexperts introduceren we één van de nieuwe elementen van ons én ons merk Dermalogica:  de gespecialiseerde kennis van de huidexpert.

Wij geloven dat onze behandelingen niet zomaar goed moeten zijn, maar dat ze fantastisch moeten zijn. Niet alleen hoe ze voelen, maar ook zeker het resultaat. Dit kun je alleen maar bereiken als je gebruik maakt van uitstekende producten, maar valt ook samen met “de handen en de ervaring”.

Dankzij de Dermalogica Consultation Card en Face Mapping skin analysis kunnen wij een unieke behandeling creëren die afgestemd is op de persoonlijke behoefte  van onze klant en spelen wij in op de huidverouderingsbezorgdheid.

Omdat de huidkwaliteit na het 25e levensjaar langzaam afneemt zorgen wij daarnaast op innovatieve manier met onze voedingssupplementen dat de huid zich van binnenuit duurzaam verbetert. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit.

Wij zijn de huidexperts waarmee u oud wilt worden!

Goede reiniging en exfoliërende producten bereiden de huid goed voor en zorgen voor een goede basis, voor alle huidtypen. Dit uitgangspunt bereidt uw huid voor op geavanceerde en resultaatgerichte behandelingen. Tevens bieden wij u lifestyle en voedingsadvies, in combinatie met nutricosmetics (voedingssupplementen). Dit brengt u hele mooie lange termijn resultaten.

 

 

IMG_1436
Jeunesse