Pro Power Peel2

Peel-Lineup-with-Droplet-and-Dropper—No-TCA
Close Up Pro Power Peel Dropper and Gloves (1)

Wat houdt Pro Power Peel in?

Omdat de celvernieuwing drastisch vertraagt bij het ouder worden,  werken we In de Pro Power Peel met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en celvernieuwing te stimuleren en verbeteren, en daarnaast ook de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve  ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peeling ondergaat.

Omdat elke huid anders is, kunnen we met deze behandeling iedere klant zijn eigen unieke peeling aanbieden, volledig  gepersonaliseerd.

Nazorginstructies

 Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen en week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg-advies en de nazorg-producten, die je zult ontvangen na de peeling.

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barriëre heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en vooraf voorbereid is met Dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen.