Hoe kunt u besmetting met het Coronavirus voorkomen?

Het nieuwe Coronavirus houdt velen van ons bezig. We kunnen er preventief voor zorgen dat ons lichaam is bestand tegen een besmetting met dergelijk virus, zoals ook aan te raden is ter preventie van het griepvirus. Met behulp van een gezonde leefstijl, aangevuld met enkele stoffen uit de natuur die ons immuunsysteem een duwtje in de juiste richting geven, is ons lichaam beter bestand tegen virusinfecties, zoals het Coronavirus.

Het is nu cruciaal om je immuunsysteem te optimaliseren om zo veel mogelijk gewapend te zijn tegen het Coronavirus.

Hoe doe ik dat?
1. Voldoende inname van Vitamine C is erg belangrijk. Dit kan met groente/fruit maar dat is in grote hoeveelheden niet haalbaar. Dus suppletie hiervan is echt noodzakelijk. Ook Zink is van groot belang in het reguleren van de immuunreactie!

Vitamine D en vetzuren EPA en DHA zijn noodzakelijk voor een natuurlijke afweer. Dit kan in de vorm van vette vis, schaal-en schelpdieren/algen of Omega 3 – suppletie.
Vitamine D maken we aan onder invloed van de zon op de huid maar die schijnt momenteel nog niet zo vaak. Dus ook hier is suppletie aanbevolen.

2. Door het eten van veel groente/fruit en vezels om de darmen goed te laten functioneren, of gebruik hiervoor Pre- en Pro-Biotica.  Maar ook bijv. Knoflook is heel goed.

3. Zo min mogelijk stress. Cortisol speelt een belangrijke rol in de immuunreactie. Zorg dus voor stress-reducerende activiteiten zoals sporten/bewegen, sauna, massage, meditatie, ademhalingsoefeningen. Daarnaast helpen ook weer Vitamine D en Omega 3 hierbij.

En neem regelmatig een koude douche. De koudeprikkel zorgt voor een positief effect op de cortisolgevoeligheid.

Onderstaande producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, hoog gedoseerd en zeer goed opneembaar voor het lichaam.

Vitamine C -1000 Ascorbatencomplex: € 28,30 – 100 stuks
Door de hoge kwaliteit en samenstelling geschikt om in hoge doseringen in te  nemen.

Zink (Methionine): € 44,90 – 300 capsules

Zinkmethionine is ten opzichte van veel andere gebruikte zinkverbindingen aanzienlijk beter opneembaar. Het levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams)cellen.

Vitamine D3 mcg: € 16,00 – 90 stuks

Goed opneembaar dankzij de vetmatrix van olijfolie. Geen onnodige toevoegingen zoals omega 6.                                                               

Omega 3 MSC: € 44,90 – 180 stuks

In Trigliceridenvorm, dit is de natuurlijke vorm zoals In ons voedsel en wordt daardoor goed opgenomen

Pre-en Pro-Biotica: €  53,50 – 30 doses                               

Ons meest geavanceerde microbioticum.  Maar liefst 16 stammen: breedspectrum en professioneel. 6 miljard kiemen gegarandeerd tot einde houdbaarheidstermijn.

Wilt u een bestelling plaatsen, neem dan a.u.b. contact met mij op, zodat ik u eerst een vrijblijvend en persoonlijk advies kan geven hierin, gezien uw levensstijl of overlapping met andere suppletie.